Nu va det vår :D

Solen skiner, å himlen är helt blå (nästan). Man får så härliga vår känslor i hela kroppen! Jag å hjärtat hade till å med näästan en picknick hah! Nu har jag bestämt att nu är vintern borta och den kommer inte tillbaka förrän lååångt in i november så det så!

Bara  2 dagar kvar i skolan, sen är det praktik som gäller!  På barn avdelningen, underbart!!!!
Kommer inte vara tillbaka i skolan igen förrän början av maj.. Å då är det nära. SLUTET. Först blir det årsdag, sen bal sen stlhm resa sen student!
Det känns bra nu, livet:)



// YouSoFine


Disco i duschen= brus panodil.

Idag fick vi ÄNTLIGEN våran bok, känns riktigt härligt, och om man får säga det själv så blev den väldigt fin! Är sjukt stolt över oss! Idag har vi även blivit i princip helt klara med rapporten med. Det känns nu, att det börjar närma sig slutet. En vecka i skolan kvar sen är det praktik, och jag har fått den bästa platsen av dem alla ;)..

I helgen va jag hos min fina fina sis, älskar att vara med henne! Man blir så glad, så underbart att ha en del av sig som man aldrig kommer förlora! Alltid lika jobbigt att skiljas däremot.. Men försöker vara possitiv och tänka att jag haft turen som fick henne till syster! Så det så!


Sitter dricker brus panodil, HATAR brus panodil menmen slut på de vanliga.

Nu tänker jag visa upp några bilder på vår bok. För jag tycker den är grym.

                                 
                                 
                                    


Så slår det mig, att du inte har en aning, inte en chans att vara stolt. Det spelar ingen roll vad alla säger för hade du brytt dig hade du vetat!

/YouSoFine

PW

Godmorgon, eller nej god kväll typ.. Hah, har precis vaknat, för andra gången idag. Tog en lång power nap med mitt hjärta. Behövde lite enerigi och mys för att orka resten av kvällen. Inte för att den består av nått jobbigt, men iaf..

Idag lyckades jag försvova mig i inte mindre än en timme.. Hade ställt alarmet på 06.50 (trodde jag) för att för en gångs skull ha god tid på mig på morgen för att kunna äta frukost i lung och ro. Så när klockan ringer, är jag inställd på att kunna snooza lite. MEN ser att klockan är 07:50 har lyckats ställa de en timme försent, flög upp klädda på mig kissade och bortstade tänderna SAMTDIGT... ( kanske för mkt information)..  Sen 07:56 låser jag dörren och är på väg till skolan, å jag han i tid!: Började 10 över 8. Det tyckte jag va skillat!!

Nej nu ska jag vara en bra flickvän och gå å hämta nått som dino glömt i bilen!


//YouSoFine


Vår!

Jaa, nu är den här (nästan iaf ). Så trots att  jag vaknade upp med feber även idag så var jag glad när jag vaknade eftersom solen lyste upp hela rummet! Får så härliga vårkänslor i hela kroppen. Tygskor, solglasögon, slippa vinterjacka å mössor..

Å på fredag blir det att åka till världens bästa sis :D! Underbart, då ska vi bara njuta av att vara tillsammans, och vara snygga i vår kläder!!!!!

/YouSoFine

Bara så länge de finns stjärnor över oss.

Nu sitter jag här, äter kinder maxi till frukost och lyssnar på håkan hellström. Tankarna fyller hela huvudet.
Tänker på Kusin och syster som brukar lyssna på honom och säga att det är bra musik, jag som aldrig lyssnat förrän nu.. Tänker på alla människor man tycker om och alla människor man bör tycka om.
Man föds i en familj får en stor släkt på köpet och förväntas att tycka om alla, för man är ju faktiskt släkt...
Har man tur så finns det verkligen de i ens släkt som man tycker om otroligt mycket. Jag har haft den turen och få två fina kill kusiner som alltid brytt sig, som jämt har ställt upp. Under hela min uppväxt har de vairt där, och det har bildat ett speciellt band som gör att de känns som de är mer än kusiner. Som att vi vore syskon. Jag kommer alltid vara tacksam att jag hde turen att föddas i släkten där de fanns.
Detsamma gäller min syster, god made us sisters but love made us friends. Det var meningen att vi skulle bli systrar för ingen passar så bra som vi. Tillsammans har vi alltid klarat av allting. Det finns alltid någon som fångar en när man faller.
Min mamma, utan henne vorde jag ju inte här, jag älskar att hon blev min mamma. Skulle aldirg vilja ha någon annan. Skulle aldirg kunna älska någon som jag älskar henne!
Jag kan räkna upp personer som betyder nått hela dagen....
Min lilla bror som inte är liten längre.. Men för mig kommer han alltid vara liten, och jag kommer alltid göra allt för att skydda honom, (trots att han inte behöver det)

Sen finns det personer man alltid tyckt om, alltid sätt upp till. Som sen förändrats.. Som försvinner på nätt sätt fast de finns kvar... Så pendlar man mellan att sakna dem och hata dem..

Sen finns alla de människor som man inte behöver tycka om, men som man gör ändå.
Min pojkvän, en person som av någon anledning helt plötsligt fanns i mitt liv, som jag inte skulle byta ut o någonting, skulle aldrig göra nått för att förlora honom. För det är mitt val att älska honom, ett utav de bästa val jag någonsin gjort! Han finns alltid där, trots att han inte behöver det egentligen, men han gör det ändå. För att han älskar att göra det.
Alla mina fina vänner, personer som alltid bryr sig, inte för att de måste utan för att de vill!




Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

//YouSoFine

bättre

Mår en anning bättre, huvudvärken har nästan helt försvunnit, febern finns kvar men är lägre... Mitt hjärta är på väg hem mdd cola och pizza, för att jag ska bli frisk! Man bara måste älska honom!

Om inte febern blir värre ska jag till skolan imon. Måste nänmligen fixa samhällen !

//YouSoFine

Sjuk idag.

Kände mig lite halv dålig redan igår.. Sen i natt vaknade jag upp flera gånger och va väldigt varm, vanliga fall brukar jag frysa.. Imorse när klockan ringde var jag inte alls pigg, feber huvudvärk och en förkylning som blivit värre.. Så det blev till att stanna hemma. Just nu med panodil i kroppen känns den en anning bättre, men har fortfarande feber och huvudet värker..

Som tur va började Dino sent i dag, så jag kunde bli ompysslad och få i mig lite frukost.
Nu ska jag lägga bort datan och vila lite, i hopp om att bli frisk fort!!!!

//YouSoFine

RSS 2.0