God jul lite i efterskott....

Julen har varit mycketmycket bra, trots att jag tröttnade på julmaten redan på julafton. Men godiset tröttnar jag aldrig på! Fått en massa bra grejer. Hade även tur och fick lön att spendera på julklappar.. Lönen är ju dock ett mysterium eftersom jag inte jobbade i november.. Menmen! Va även inne på rean en stund, hittade som vanligt inget på rean utan bara andra grejer som min Dino så snällt köpte till mig :)
Har känt mig lite halvsjuk hela lovet de verkar inte vilja vända....

Satt nyss och tänkte på att det bara är två dagar kvar av 2010.. Året som inte blev riktigt som jag trodde... Många förändringar. Men det funkar allting löser sig mer eller mindre.. Jag kommer alltid att älska min familj även om saker förändras..

allt för dålig...

Ja detär nog inte min starka sida att skriva här.....
Iaf snart är de juul! å Jullovet är verkligen efterlängtat. Större delen kommer förmodligen spenderas hemma hos mamma:) Har inga spikade planer för  nyår men har en super fin nyårsklänning som mitt hjärta så snällt köpte till mig!
Så mycket julpynt har jag väl inte fått upp, men en tomte iaf... Å det har bakats lussebullar druckits julmust å tittats på greveholm!
Å idag skrev jag det sista provet för den här terminen!
Har även lyckats att hanlda en julklapp.. så det är några kvar men jag har ganska klart för mig vad jag ska köpa.. Så nu känns de osm man kan börja smyg koppla av. Dessa veckor nu innan jul har varit stressiga med flera prov varje vecka å redovisnigar + inlämingar..

Men nu sk ajag bli lite negativ å klaga! På kylan å snön!!!!!!! Kallt var man än är typ. förutom i vår lägenhet som förvandlas till en bastu.. Det är halt ute så jag känner mig sin en 80 tant när jag går.. Å är det inte halt så är det slask så de läcker in å man blir blöt å kall om fötterna...
Nej sommar är de enda som gäller!..

Nej nu ska jag sluta sega i soffan å börja laga lasange så de finns klart när mitt hjärta kommer hem.. Om ugnen vill bli varm förstås igår tog de inte mindre än 3 J*vla timmar innan den va varm...

/YouSoFine

RSS 2.0