GREYS!

Måndag igeen! Helgerna går ALLTID så fort. Fast är ledig idag så det är rätt okej med måndag.. I fredags va det fört tjej mys hos anna sen utgång! Super kul :)
Annars har jag inte gjort nått i helgen. Pluggar, kollat Greys anatomy pluggat kolla greys :P.. Jag har faktiskt tvättat och städat lite med..

Jag borde plugga just nu..  Men Greys lockar mera... Plus att jag har godis och chips och det passar mycket bättre till greys än till plugg...

Får väl göra de lite i omlopp..
Hittat världens finaste höst jacka ska nog in till stan efter skolan imon och köpa den.. Om den finns kvar!


/YouSoFine

Bättre

Hola..

Helgen gick fort..  Även fast jag inte alls mådde bra och mest tog de lungt.. Så hann vi fira Sis med tjejerna mysiigt :).
Hann även träffa mina pinglor Amela och Zerina! Å fira en Numera 6 årig David..
Rösta gjorde jag med.. De gick ju som väntat i valet..

Va hemma från skolan i går mådde fortfarande inge bra.. Mår bättre idag.. Fast är fortfarande inte helt bra.. Segt detta..

Äter stuvade Makaroner med Ketchup :D Underbart... Fast tänker äta maränger glass och choklas sås efter:D

Har ju nyss tittat på biggest loser.. Å vill man bli överviktigt får man stara i tid.. hah nej skämt å sido... Men har fan knappt ätit under sjukdagarna..


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now..

/YouSoFine


surt!

Smart som jag är skrev jag precis ett inlägg sen stängde jag ner sidan.. hm tror halsflussen satt sig på hjärnan med...

Idag har jag gjort de som jag har gjort resten av veckan. Vaknat flyttat mig till soffan och blivit fast där. Kollat på tv halsovit, kollat på tv helsovit och om igen.. Har ialla fall ätit riktigt mat idag och inte bara soppa.

Mår ialla fall bättre än igår men sämre än vad jag kommer att göra imon..

Sitter och kollar på Idol enbart för att de inte finns nått bättre. Tycker inte alls att de är lika bra som förrut. På Darin tiden hah.. Väntar på Debatten mellan de Rödgröna och Alliansen.. Tycker faktiskt det är intressant. Politik är inte så tråkigt om man sätter sig in i det. Jag vet ialla fall vad jag kommer att rösta på!

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol, och vänta på Dino som är på gymmet så att han kan fixa lite soppa å pyssla om mig:) Även om jag är på bättringsvägen så behöver man inte göra allt själv..

/YouSoFine

Tack för de kroppen!

Jaha och så gick de inte alls som jag hade tänkt mig, vaknade inte alls upp pigg och frisk idag tvärtom.. Fick ringa vårdcentralen för att få träffa en läkare och vad får man veta. Att man har halsfluss joho man tackar för den!. Penicillin i 10 dagar nu.. Tack för den.

Till helgen ska jag iaf vara frisk, för då ska vi fira Felicia som fyller 20 :D. Ska även fira en liten kill kusin som inte är så liten längre för han fyller faktiskt 6..

/YouSofine

Sjuk.

Tisdag, fast det känns som söndag för man bara går runt och gör ingenting.. Men jag har ingen ork att göra nått.. Sjuk som vanligt! är trött på att vara sjuk trött på att mitt immunförsvar inte sköter sitt jobb... Nej nu tänker jag bli frisk oavsett om min kropp vill eller inte så är jag frisk imon!

Helgen gick riktigt fort.. Hemma hos mamma och fixat massa grejer och umgåts med människor jag tycker om:)

Har anmält mig till högskole provet med, så måste börja öva på gamla prov. Sen hinner jag ju göra det en gång på våren också om det skulle gå helt åt skogen...

Nu ska jag koka mig lite te och invänta Unga mödrar.


/ YouSoFine

It just feels so good.

Jaha, om man skulle skriva lite oftare kanske...

Sommaren, ja den kom väl och gick innan man har reagera.. Mycket jobb verkligen men det känns helt okej nu när man får lönen :p.

Flyttat har vi med gjort och fått i ordning riktigt fint :) det enda som fattas är gardiner måste hitta ett tyg som jag vill ha :).
Och Skolan har börjat med för en dryg vecka sen. Känns helt okej fast det kommer bli mycket detta året verkligen. Men det är de värt när man vet vad man vill:)

Och syster min kom in i kristiandstad :D Så nu har jag både henne och Jakob där så får väl åka dit en del:) funfun..


Nu måste jag fylla på med socker och dricka coal och äta massor av chokladbollar :D


//YouSoFine

RSS 2.0