GAAAAASH

Detta är ett sympati inlägg till min kära syster.

Har fått nått jävla solexem på hela bröst korgen. WTF inte ens sommar än :S..........
Det kliar så jag blir knäpp i hela huvudet.... GALEN blir jag! Kliar å svider...........

Tänker på dig sis, förstår ditt vardagliga lidande...


LOVEYOU



//YouSoFine

Bättre sent än aldrig...

Å så kom sommaren! Under påsken har jag befunnit mig hemma hos mamma. Åkte dit i fredags, då kusinen Jakob som nyss är hemkommen från kina kom över och det blev ficka och middag. Alltid lika kul att ses!
Påskafton tillbringades i stan hos fina Emely där de va påskmat och godis i massor samt årets första jordgubbstårta!
Nu sviker mitt minne lite för kan inte riktigt minnas vad vi gjorde i söndags.. De va fint vänder vet jag iaf... Just de jag och Sis la oss ute en stund i solen sen kom mamma och Carina ut en liten stund. På kvällen lagade jag å mamma mat medans Bror och syster underhöll:P haha Alltid lika kul att vara tillsammans.
Sis och jag hann även ut till mammas jobb på måndag för att shoppa lite, alltid bra att vara hemma å få lite nya saker.. Massa smink nya byxor, bikini och lite underkläder!
Åkte hem till mitt hjärta i tisdags då vi tillbringade hela dagen i solen med grill å myyyyyys!!

I går var vi ute hela dagen, promenad till modehuset hittade jätte fina jeansshorts som mitt hjärta köpte.. Sen gick vi vidare in till stan för att äta lite å så.. På kvällen tog en promenad. Blev mycket gående igår. (kan man säga gående.... Haha) Idag har jag tagit tag i mitt samvete och pluggat lite. Gjorde lite samhäll, nu sitter jag med praktikuppgiften. Lite segt krångligt upplägg. Menmen bara bita ihop å få det gjort.

Ska skriva lite till sen ta mig till affären köpa kokosmjölk för att kunna laga thaimat.


//YouSoFine

Bättre humör

Sådär, nu var man glad igen.. Cyklade de 3 minuterna till affären, fick med mig en påse godis och en burk med fefferonis med. Bara älskar det skulle kunna äta en hel burk själv på en kväll.. Medans degen jäste passade jag på att fixa lite enkel mat, stuvade makaroner och så klart massa fefferonis. Seen började humöret bli bättre å bättre.. Tror helt enkelt de va lite blodsocker fall, speciellt med tanke på att jag kanppt hade ätit nått innan.
Men men, nu är alla bullar klara det luktar gott i hela lägenheten.
Däremot blev min mage full av maten och alla fefferonis så jag har bara lyckats få ner en ynka bulle och inget godis alls.. Väldigt olikt mig... Godis ska det ju alltid finnas plats för...

Kollar just nu finalen av sveriges mästerkock, snart kommer mitt hjärta hem han lär blir glad när det finns massor med bullar=).

Bara för er kommer lite bilder på mitt bullbak.

Den jästa degklumpen


Innan ugnen




Efter ugnen



// YouSoFine


jäävligt nöjd tills jag blev sur!!!!

Redovisade projektarbetet idag och det gick överförväntan. Vi gjorde ett bra jobb och det är skönt att allt med projektarbete är öveeeeeeeeer! Vi har varit grymma.
Efter gick jag och fina Nina på stan en runda. Jag bokade äntliiiiiiiiiiiiigen en tid hos optikern! Bara njöt av solen och hade en bra dag. TILLS nu, nu låter det som värsta grejen det är det inte bara min stubin som är kort. Skulle ju baka bullar å vi handlade allt igår. Så ska jag sätta i gång men kommer på att jag tog de sista äggen igår... BLÄÄ hade inte en tanke på att jag behövde dem till pensling. Å eftersom Dino jobbar måste jag gå eller cykla till affären, och NEJ det är inte långt men iaf. Ni tänker säkert att jag överreagerar och det gör jag  nog med. MEN det tänker jag inte bry mig om. För nu blev jag sur å då är jag sur! Hade ju velat slippa gå ut. å då kanske ni undrar. ( eller skiter ni i vilket) om jag verkligen måste baka bullar idag och JA det måste jag. Så nu ska jag ta mina sura miner och röra mig till affären. I hopp om att va glad när jag är hemma igen!!!!


//YouSoFine

Bara en vanlig dag

Haft en bra dag, kom hem från praktik somnade i soffan precis under öppet fönster fick nästan lite sommar känsla. Vaknade när hjärtat kom hem, vi bestämde oss för ta en promenad, dock kom vi inte längre än till bilen förrän vi insåg att det blåsta å va lite väl kallt, så det fick bli en biltur till vårt kära BK.

Precis duschat och nu blir det till att kolla tv lite. Imon är det redovisning av projektarbetet som gäller, lagom kul.. Eller inte, känner att man kanske borde övat lite.. Men men, det löser sig nog.
Ska även försöka hinna fixa en del småsaker på stan imon om orken finns..


// YouSoFine

Oh sunny day.

Tack våren för att du hittat hit! Igår var det helt underbart väder, solen sken verkligen heela dagen och himlen va blå blå å mera blååå. Hela dagen spenderades i princip ute, med promenad picnick och årets första grillning.
Idag var det upp tidigt för att bege sig till praktik. Fick sluta tidigare och la mig några timmar i solen direkt.
Det är så skönt att kunna göra ingenting och ändå vara nöjd, allt som krävs är lite sool.

Har precis ätit mat och även fixat matlåda inför morgondagen. Nu ska jag bara slappa och kolla på the oc. När hjärtat slutar jobbet blir det promenad. 


Beklagar att jag är för lat för att lägga över bilder från mobilen eller kameran till datan...



//YouSoFine

lööölöööölölördag

Älskar att sova ut! Tror jag tagit igen all sömn nu, igår kväll somnade jag i soffan medans vi kollade på film, imorse vaknade jag av att dino försiktigt väckte mig och sa att han skulle gå och tvätta ovh gå ut en runda, jag had einte ens märkt att han gått upp.. Sen någon timme senare vaknade jag upp, utvilad och pigg! Skööönt, har lång kok på g på spisen, ska nog äta nått litet nu än så länge bara fått i mig godis=).

På schemat idag blir det att bege sig över till öland, kolla lite fotboll senare får vi se vad vi hittar på. Tycker faktiskt det är skönt att inte ha en massa saker planerat.

Igår kom en av våra vårdlärare ut till min praktik för slutbedöming och de gick så bra det kunde gå :). Är hel nöjd.

Känner mig dock liten besviken över att solen har gått och gömt sig, igår var det hur fint å varmt som helst... Nej nu kurrar det i min mage.

Ha en fiiiiin lördag!!


/YouSoFine

jaha då hade man blivit 19 med.

Idag är ledig dag, vilket betyder att jag för en gångs skull sov ut! Riktigt skönt att slippa höra alarmet vid 05.20...
Bara nårga få dagar kvar på praktiken vilket känns tråkigt.. Dagarna går fort, dock är man helt slut när man kommer hem.
Har hunnit fylla år och haft en riktigt bra födelsedag! Han är så bra min pojkvän inte nog med frukost på sängen ( trots att jag skulle upp runt 5 hann han upp föra mig) fina presenter god tårta å äta ute så fick jag en resa till turkiet :). Kommer blir underbart att befinna sig i solen i två veckor, nu har man nått att se fram emot.
Helgen spenderades hos mamma, med kalas å träffa fina tjejerna :). Tiden gick i ett, han även besöka farfar.

Jag har en massa saker som borde göras, men idag har jag ingen lust, det är grått ute å energin räcker bara till att lata sig i soffan, så det tänker jag minnsan fortsätta med!


Här är en bild på hotellet där vi ska bo:)




//YouSoFine

I just love it !

Då var man ledig idag från praktiken. Ganska skönt att vara ledig, men jag ÄLSKAR min praktik! Det känns verkligen så rätt, har ju alltid velat detta och nu har jag även fått det bekräftat att det är detta som jag är menad att göra!  Det kanske låter tråkigt att vara 18 (eller jag är nog närme 19 nu, återstår ju bara denna dag av mitt liv som 18) och veta vad man vill göra och syssla med resten av livet. Men jag tycker bara det är härligt och skönt, att få känna på att det verkligen är detta som jag ska göra! Första veckan bara sprang förbi, dagarna går så otroligt fort.

Har ägnat förmiddagen åt att stor städa här hemma, vi gjorde ett bra jobb mitt hjärta och jag.

Igår fyllde min fina fina mamma år, älskar dig mamma! Till helgen blir det att fara hemåt till karlskrona för att fira henna och mig :)

Nu ska jag njuta av vårvädret och om en stund ska jag träffa hon osm syr min balklänning för se hur den artar sig :).

Ha det bra, för det tänker jag ha!

//YouSoFine

RSS 2.0