Monday.

Första gången på riktigt länge som jag vaknade pigg. Tyvärr varade det inte länge hade knappt varit i skolan en timme förrän jag bara vill hem och sova. Väl hemma somnade jag och vaknade upp nästan två timmar senare..
Nu sitter jag och pluggar sjukvård. Stort arbete om Mag och tarmkanalen. Det är verkligen jätte roligt att skriva om Musse pigg som har gallsten, eller kalle anka med magsår eller varför inte farmor anka med tarm vred.. hoppas alla känner ironin. Sen att det är typ 40 frågor eller nått å alla typ kräver as långt svar gör det ju inte bättre. Sen att det ska in snart gör ju inte alls att man blir stressad. För man har ju inga andra skol grejer man behöver öva på. Inget prov på fredag, ingen stor samhälls uppgift som ska in. Inget projekt arbete som måste bli klart.


BLÄ, känner mig lagom possitiv!
Nej nu ska här kollas på halv 8 hos mig och äta päronbiskvier i hopp om bli lite gladare.!

/ YouSoFine

fredag,lördag,söndagsmys!

Hemma hos mamma med mina fina syskon. Träffar världens bästa små kusiner och blivit spöad av min 6 årige kusin på Nhl.. Bakat super goda päronbiskvier! Ätit kebab! bara njutit av att vara tillsammans! Ska fortsätta umgås nu!
/YouSoFine

.

Jag skiter i vila jag får ändå igen ro. Jag saknar min evis. Jag behöver dig här, jag vet att de låter egoisktiskt men det tänker jag inte bry mig om just nu! Jag hatar att det ska vara så här. Jag hatar att du inte längre finns. Jag hatar att någon man älskar så mycket bara en dag kan försvinna. Jag skiter i att man ska vara vuxen och inse hur allting ligger till för idag vill jag inte inse att du är borta idag tänker jag inte acceptera att du inte finns. DET gör så jävla ont att du inte är här. Det är bullshit att tiden ska läka alla sår. BULLSHIT! Tiden läker inte alls alla sår, för trots att det gått en tid så bränner det i hjärat som fan idag, som ett färskt sår som inte vill sluta blöda!
Det får låta hur barnsligt som helst men det enda som kan få det att kännas bättre just nu är om du vore här. Trots att jag vet att det är omöjligt som önskar jag å vill bara att du ska finnas igen. Det gör så ont så ont att veta att du aldrig kommer tillbaka. Jag behöver dig, du fattade alltid allting, man behövde inte ens förklara flr dig du förstod ju ändå. Du lyckades alltid läsa av en om man ville prata om det eller koppla bort det och tänka på något annat. MEN vem fan ska jag prata om din död om ? Död jag hatar det jävla ordet. SÅ få bokstäver som ska skapa sån jävla smärta.
FAN ta denna orättvisa värld.

!?!?!?!?!!=#)"#121§12321§

Imon är det fredag! Underbart trots att jag bar början 8 en dag denna vecka längtar jag efter att få sova läääänge! Det spelar ingen roll när jag går och lägger mig för jag är ALLTID lika trött när jag ska upp..  Är trött och har ont i huvudet vilket leder till att jag är sur! På dåligt humör helt enkelt. Blä! Ska gå lägga mig en stund eller nått!


/ YouSoFine

Grattis vår finaste ängel!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Evis födelsedag.. Å vi borde träffts för att fira trots att du skulle hatat att bli äldre hade vi ändå setts för att kunna äta negerbollar ( å ja vi sa negerbollar å inte chokladbollar) vi hade ätit princess tårta och absolut INTE schwarzwaldtårta! Vi skulle varit glada, skrattat som alltid. Bara njutit av att vara tillsammans.. Å vi hade retat dig för att du började bli gammal.
Men nu är det inte  vanlig födelsedag, utan istället är det en sån dag när allting känns lite jobbigare än vanligt. En dag när om dyker upp i varje mening och tanke.. OM du hade funnits här, OM det aldrig hade skett. OM vi hade kunnat stoppa allt hemskt som hände. OM vi hade kunnat spola tillbaka tiden så du kunde vara här. OMOMOM jag HATAR det ordet just nu, för det hjälper inte hur mycket man tänker eller önskar verkligheten är lika svart och hemsk ändå! Du finns inte här för att kunna fira din födelsedag. Ännu en dag och högtid då du saknas. Du missar din egen dag..

Jag vill kunna flyga om så bara för en dag. För att åter få spendera tid med dig. Det finns så mycket att ta igen.
Jag önskar bara att du var här.. Men iaf, grattis på födelsedagen! Jag älskar dig, ALLTID!

                                                

/YouSoFine

Fail.

Är sååååååååååååååååååååååååååå trött, hade en smart lösning trodde jag ta en powernap! Meen icke, vaknar upp och känner mig ännu tröttare å hur seg som helst. Inte nog med det vaknade upp hungrig med å har ju ingen ork att laga mat men eftersom Dino jobbar har jag ju inget val så får bli nödlösning makaroner med ketchup!
Provet idag gick nog tyvärr skit. Menmen vad gör det om hundra år.. Nått som gör mig en aning gladare är att mitt paket har kommit :D. Men är för lat för att orka hämta ut det... Får göra det imon ist.
Imon kommer hon som ska sy min balklänning för att ta mått och diskutera färg å tyg å sådär tror det kommer blir riktigt bra!
Å kanske blir det hem i helgen. Saknar mamma & bror, ja syster med men hon är ju inte hemma ändå :(

Nehe nu kokar min avancerade middag!

En suddig nyårs puss!!



// YouSoFine

Äntligen

Sådär nu var man tillbaka i de vanliga runtinerna. Är äntligen frisk... Efter legat död och utslagen i över en vecka var det verkligen på tiden! har gått två dagar i skolan i år.. Men nu är vi på att igen pigga och friska!

Trots att att det är måndag och ny vecka och att jag som sagt "skrivet" bara gått i skolan två dagar denna vecka så orkar jag inte plugga på sjukvårds provet imon.. Finns så mycket annt som är mer lockande.. Ex att jag har typ 20 avsnitt av desperate housewives jag kan kolla på, eller flera bra filmer, eller att bara ligga zappa runt mellan tv kanalerna. ALLT känns roligare än att plugga, nästan så jag önskar att Dino inte hade diskat innan då hade jag iaf hade en anledning att inte plugga. Men icke här är både städat diskat och tvättat så jag har väl inget val..
Fast jag skulle ju kunna baka nått...

Nej ska ta tag i mitt liv och passa på att säga att jag älskar min syster. She is wonderful!

Här kommer därför en suddig å lullig bild på oss. Vet inte om vi kan skylla våra alt för fina miner på kylan.. Eller om det är nått annat ;)



//Yousofine


2011

Jaha då har det redan hunnit gå flera dagar på det nya året. Och jag har ingen anning om var all tid försvinner. Jag går mest runt i "mina" pyjamas byxor utan att göra nått vettigt alls. Går på halvfart hela tiden, är de inte huvudet som gör ont så är det magen...
Mina fina tjejer Amela & Zerina va här å mös för någon dag sen. Å imon ska Zerinas firas!

Känns som detta året kommer bli rätt händelserikt och jag hoppas att det ska bli ett positivt år!
Det är endast fem måndar kvar till studenten, visst det låter rätt mycket men jag har en känsla av att det kommer gå fort.. Ska ju ha praktik och några lov. Projektarbetet måste bli klart! Sen är det bal å massa roligheter. Jag både ser fram emot och fruktar vårterminen, för trots att det innebär en massa skoj så är det mycket skolarbete som ska bli klart.

Nahe om jag kanske skulle ta tag i mitt liv äta lita frukost och kanske till och med ta på mig nått annat än pyjamas..

// YouSoFine


RSS 2.0