Nationella.

Idag skrev jag nationella i svenska B. Hoppas på det bästa, ämnet va språk och språkets makt. Inte vräldens roligaste precis men tror det ska gå ändå. Muntliga provet är om ett par veckor så måste komma på ett tal som är kopplat till samma ämne..
Efter skolan har jag inte alls fort mycket vettigt gjort, el del skolarbete.. Men känns som att de inte spelar någon roll hur mycket man gör för det kommer nytt hela tiden så man har fullt upp jämt...

Har lyckats knäcka mitt dåliga knä så nu gör de ont nästan hela tiden.. Jobbigt men det är bara att bita i hop.

På fredag bär de av till karlskrona ska bli härligt saknat min mamma å bror. Felicia kommer ju tyvärr inte vara hemma..



                                                                                                                                                                             Jag älskar min Dino som ställer upp å underlättar mitt liv!
& idag vi varit tillsammans i två och ett halvt år. Underbart.


Nu är de 24 timmar Maria Montazami är med så måste kolla, hon är så skön.


//YouSoFine

Whats the deal yoo

Sitter just nu och kollar sveriges skönaste familjer, vilka människor alltså hah.. Har nyss gjort en pajdeg som jag snart ska trycka ut i formen så maten är klas när Dino kommer hem från jobbet.. Ganska sent att äta efter 9 egentligen, men tycker det är så tråkgit att laga mat till sig själv å äta själv så får bli så.
Hade kort dag i dag, mellan tio å halv två ungefär. Dino hämtade mig när jag slutade sen åkte vi hem och umgicks lite innan han gick till jobbet vid 4. Sen somnade jag å vaknade halv 7 eller nått. Riktigt skönt.

Har Nationella imon suttit å skum läst häftet lite som ska vara grund inför uppsatsen imon.. Får se hur de går..
Hade utvecklingsamtal idag gick mycket bra. Har så härligt mentor.

Har fått blåsor i munnen IGEN, va bar någon vecka sen jag hade de sist. Gör ont som attan.. De har ju en viss förmåga att stanna väldigt länge.. Inget medel hjälper ju tyvärr heller. Det enda som bedövar är alkohol och är inte speciellt sugen på att ta de till hjälp just nu.

Ska fortsätta kolla på alla idér som familjerna har..

/ YouSoFine

Sen en tid tillbaka...

Söndag igen då, en massa skolarbeten som behöver bli gjorda. Men finns ingen motivation just nu. Har gjort en del men de tar ju aldrig slut.
Ska pausa en stunde nu blir ändå inget bra när man är okoncentrerad..
Borde gå ner och se om de finns någon tvätttid ledig men är för trött, eller lat.
Tycker inte om Hösten/vintern allting blir så mörkt nu. Är mörkt grått och tråkigt hela tiden. Det stjäl min energi.. Behöver sol och värme..

Nahe får inget vettigt gjort ska rycka upp mig och ta tag i det som behövs göra..


//YouSoFine

Time goes by

Allting fortsätter livet går framåt och de känns bra det snurrar mycket tankar men i grund och botten så känns de ändå bra..

När nått har pågått under en längre tid så börjar hoppet om en förändring att blekna och när den sedan sker har man ibland svårt att förstå att de är verkligt.. Det känns bra jag vet att de är rätt och de bästa ändå kommer känslorna upp och trycker på.. För samtidigt  tycker man att de är tragiskt.. Att det är sorligt på sitt sätt.



Jag älskar min mamma! Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra.
För oavsett vad så finns hon alltid där, hon ställer alltid upp och stötar en. Även de gånger man inte förtjänat de så har hon gett en kärlek i massor. Hon är lite bättre än andra det bara är så.
 Hela min barndom har hon funnits vid min sida gett mig hopp om livet styrka att ta igenom sig svåra saker. Mycket har jag tvivlat på men aldrig kärlken från min mamma..
Jag hade aldrig varit den jag är idag om jag inte hade haft min mamma som hade trott på mig och gett mig styrka.
Mamma,  du har ett hjärta utav guld och du förtjänar det bästa de allra bästa!


/YouSoFine


RSS 2.0