Jag gick i ett kvarter i dag..

.. som en gång va min hela värld allting va ju enklare då men inget kan bli som de va.

Men när jag tänker efter så skulle jag aldrig vilja att det skulle bli som de va. För även om mycket är svårare nu så är jag lycklig nu. Jag mår bättre och framför allt jag gör framsteg li livet. Det händer något i mitt jag klättrar uppåt jag är inte kvar på samma plats med samma livscirkel dag in och dag ut. Det är klart att man tänker på de som va att man saknar tiden och att minnen får en än att le. Men det betyder inte att jag vill få det tillbaka. Livet är en resa, man måste lämna vissa saker och gå vidare. Allt är inte lätt och smärtfritt men det är värt det. För vad vore en resa om man stod och stampade på samma plattform hela tiden?
Det är klart att man kan längta eller undra varför det blev som de blev, annars vore man ju inte mänsklig. Det som va bra kommer ju alltid att vara bra i minnet, det kommer alltid få en att le.. Jag är glad för de som funnits i mitt liv de som gjort de till något positivt.
Det är så onödigt att hata, så sorgset att inte kunna släppa de förflutna.
Men Jag tror ändå på de dom säger,
Never miss anyone from your past; there is a reason they didn't make it to your future..
Det är så logiskt.
Men som sagt logiskt eller inte det vorde inte mänskligt om man inte kunde sakna..



Jag tror på att leva i nuet jag tror på att en lycklig människa är en frisk människa. Att glädje föder kärlek och att kärlek ger glädje. Därför är jag så glad för alla som gör mitt liv så bra.

Jag älskar min syster.
Jag fick ju världens bästa. Som en klok person en gång sa. Det finns bara en av dig och du har bara en syster och jag älskar att det är jag ! Så det så! Livet blir så mycket enklare tack vare dig. God made us sisters but love made us friends. Jag vet att jag är en jobbig lillasyster men så är du ju oxå adopterad i från kina.. Hah, trots alla bråk så vet jag att oavsett vad finns du alltid där och tillsammans är vi oslagbara!


Jag älskar min pojkvän.
För även där hade jag ju turen att få världens bästa! Tänk att en människa kan förändra så mycket och få en att må så bra. Jag är evigt tacksam för att du finns i mitt liv. Det är så härligt att ha någon som alltid bryr sig om en och alltid får en att må bra och alltid kan förvandla tårar till ett leende! Jag älskar dig Dino föralltid, och tackvare dig kan jag älska mig själv.

 

Det finns så många människor som gör mitt liv till något bra.  Min mamma är irreplaceable. Inget vore som det är om inte du fanns! Jag älskar dig!


Mycket tankar och funderingar. Nu ska jag snart bege mig till sängen börjar jobba 7 imon.. Men det är helt okej för jobbar med den bästa kusinen Jakob :D!


Take care
/YouSoFine


RSS 2.0