Sthlm :D

Är riktigt trött efter stlhm resan, va hemma vid 6 i morse då hade jag varit vaken typ 23 timmar..
Det var iaf värt det för det var riktigt kul!! Vi åkte tidigt på morgonen igår, väl framme i stlhm toog det en envighet att hitta parkering. Sen hann vi med att gå på stanen liten runda, jag lyckades till och med hitta en klänning :). Sen tog vi tunnelbannan ut till råsunda för att titta på matchen. Dino och medin gick åt ett håll och frithof och jag åt ett annat för att hitta våra platser.
 Bror och jag hade rikigt bra platser även om vi typ va de enda svenskarna där... 
Men bosnien kanske hade lite bättre klack med vi hade ju lite bättre  spelare då va  4-2 blev det iaf. Efter matchen stck vi och åt på burger king och sedan åkte vi hem, Frithiof och Medin sov nog hela vägen hem, medan jag kämpade för att vara vaken så jag kunde hålla dino sällskap.
Bilder ska jag lägga upp men det får bli senare är för trött, ska gå göra tårta med till Världens bästa bror som fyller år idag!:D Oh Yes.

Adiooos

Fredag igen :D!

Nu va de fredag igen denna veckan gick riktigt fort faktiskt..
Växjö va det som gällde hela dagen i går de va kuligt
 Snart kommer min kära bror å dinos bror hit och imon bär det av till STHLM! Oh yes. Kolla fotboll, det blir väl helt okej, ser mest fram emot att kolla affärer!

Inte alls många dagar kvar till sommarlovet nu, känns som detta året gått sjukt snabbt. Har lite grejer kvar i skolan bara sen blir de loooov, ändå om det mesta av lovet kommer bestå av jobb.. Men tror nog ändå de blir helt okej men jobb eftersom de som jobbar där e roliga å en viss kusin med ska vara där å jobba.
Å i augusti så flyttar vi igen jag å hjärtat! Till en helt Wonderful lägenhet, riktigt nice. Mycket större och finare och nämre allting:)


17/5-2008

Igår det var det två år sedan jag blev tillammans med världens bästa pojkvän!


Hade en super duper underbar dag. Vi va ute och åt sedan gick en mysik promenad runt slottet. När vi sedan kom hem hade han gjort det så fint mitt hjärta :) hade tänt massa ljus och lagt ut massa blommor överallt. Lagt ros blad formade som ett hjärta. Jag har sån tur att han är MIN!
730 dagar har vi varit tillsammans, det är mycket men det har gått så otroligt fort. För allting känns så bra och detär helt enkelt så att när man är lycklig så går tiden mycket fortare!
Jag älskar min Dino And i allways will!


Home sweet home..

Befinner mig sen i torsdags i karlskrona. HämtadeStella och Alice så fort jag hoppade av bussen från kalmar, så gck vi hemhit för att ha massa kul.. Sen har jag fixat massa grejer med mamma. ÄNTLIGEN funkar mitt bank kort igen, efter att min älskade syster lyckades få det spärrat. Igår kväll va med mys med Amela OCh Zerina underbart. Å nu sitter jag här helt nyvaken, borde duscha för mitt hår spretar åt alla håll.. Men funderar på väcka Felicia med hon lär inte bli så glad eftersom hon fetstade hela natten. Ska nog äta frukost med mamma, sen väcka min bror ist och vinna över honom på fifia för jag är kung på det:D

Och om ett par timmar kommer mina älskade favortier David och Adam hit, vi ska bara bullar och hoppa studsmatta.. :D

Nu ska jag äta frukost!

Solen :D

Äntligen har solen hittat fram  igen! kort dag i skolan idag. kom hem för en stund sen frt lite smått sjuk. Just nu ligger jag på en filt på balkongen å bara njuter sååå härligt. Äter lite mat men tänker snart häma galss så det känns som sommar på riktigt :) Borde plugga på mitt idrotts prov men det får bli sen. För nu tänker jag bara njuta .


Idag är jag glad. för jag har ingen anledning att vara nått annat. Jag trivs med mitt liv och allt i det! Snart är det sommar med och även om mycket av sommaren kommer gå åt till jobb så känns allting lite lättare på sommaren. Och om ganska exat en månad tar världens bästa syster studenten. bättre sen än aldirg eller hur sis?

Nej nu ska jag förtsätta njuta och vara glad:D

Blä

Sjuk va man då inte kul inte alls.. Skyller på detta dåliga tråkia vädret.. I går va det tråk söndag, gjorde verkligen inget vettigt alls. Kollade på massa roliga youtube klipp, åt glass drack cola och åt ännu mera glass.. Bakis pizza blev det med trots att ingen av oss va speciellt bakis men men lika gott för det. Sen gick vi ut en sväng, tror det är anledningen till att jag är sjuk... efter som det små regnade ute och mina skor läckte in!
Just nu ligger jag i sängen och tycker lite lagom synd om mig själv. Har massa plugg som jag borde ta tag i.. Men som sagt jag är ju sjuk, får skylla på det. Detta blir en väldigt kort skolvecka, är ju ledia torsdag fredag.. Får se hur jag mår imon om jag kan gå dit.
På torsdag blir det iaf karlskrona härligt ska bli massa kul!

Ne nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv å det borde alla andra med göra, tycka synd om mig asså...

Ha det så bra i skit vädret!

/ miss negativ


Night

Har precis kollat film- armored, ganska bra faktiskt. Är över trött men äta lite glass å bli pigg å titta på mera film med mitt hjärta. Det blåser sjukt mycket ute. Känns som att hösten är tillbaka. Regnat hela dagen å det åskade imorse. Imon får det inte regna för då är det utgång som gäller :). Det blir nice. Ska gå och hämta min glass nu och fortsätta mysa!


:D


Vart tog våren vägen?

Ja det är verkligen frågan just nu, känns som det blivit höst igen det blåser å är mulet hela tiden ush! Denna vecka har gått ovanligt fort iaf sköönt! Ska ha massa kul i helgen . Nu ska jag gå och umgås å kolla på film med min dino!

Ciao

!

Då va det måndag igen va. Helgen va mycket bra hann med en hel del, umgås med kusinerna, ge en spruta. Mysa med mamma å syster :). Retas med bror, kolla handboll å äta riktigt kebab! Haha men som alltid går tiden fort när man har roligt!
Sitter här å pluggar så ska väl fortsätta änga mig åt det.


Love to the family!!!

RSS 2.0