Fredag!

Så va det äntligen fredag, kom nyss hem från skolan. Å snart bär det av till karlskrona där helgen ska spenderas. Vi tänkte nog mest ha en hemma helg jag å syster. bojkotar valborg, ser ingen menning med att stå utomhus titta på eld å frysa nej tack. Godis å talang duger bra för mig. Nu hoppas vi på massa massa sol i helgen med så att man kan vara ut mycket! 


=)

Varit en bra helg :). Var hemma en snabb sväng i Karlskrona fick schemat inför sommarjobbet å så det blir myckeeet jobb i sommar med det va ju de jag ville.
Så härligt väder i dag så mycket soool :). Vi grillade på balkongen el Dino grillade å jag åt :D
Imon är jag ledig! Då ska det bli plugg är det tänkt iaf får vi väl se hur det blir med det..
Har inget vettigt att skriva..
Fast kan ju nämna att jag har världens bästa syster <3


Ciaao

And if i fall

Oh yeah, nu har jag precis varit duktig och gjort min psykologi uppgift. Nu ska jag bara plugga inför proven på fredag och måndag. Men tar vi ledigt och då jäklar ska vi plugga Ja Jenni å Hulda. Idag kan jag väl inte påstå att vi va allt för seriösa. Men vem orkar vara det jämt säg?. Å snaaart är det helg så ska jag hem å terra min syster lite för att jag saknar henne. Men blir bara en snabb sväng hemma för ska tillbaks till kalmar igen på lördag.
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på en av världens bästa låtar:



The quiz- Hello saferide!


Huvudvärk!

Idag vaknade jag tidigt fixade mig å cyklade till skolan för att märka att jag inte hade någon lektion å började två timmar senare kul! Å efter skolan har jag bara varit sådär vuxen, handlat lagat mat och tvättat. Ibland händer det. Pluggat det har jag varken gjort idag eller i går. Å har verkligen massa grejer och uppgifter jag borde ta tag i.. Men just nu känns det som att huvet sprängs så nu ska jag lägga mig i sängen äta kinder maxi!




Lördag!

Jaha nu var det lördag å jag sitter här och äter godis som vi precis va å köpte. Annars har dagen  mest gått åt till att göra ingenting. Vad hände egentligen med vår vädret!? Skulle ju vara fint väder å sol så man kunde vara ute.
usch söndagar är alltid så tråkiga, å jag behöver typ plugga hela dan.
Nej nu ska jag ägna mig helhjärtat åt mitt godis :)

Adioos!



Jaha då va det min tur?

Jaha då ska vi se vad man ska skriva här. Ha inga förväntningar för det blir nog lite si å så med skrivandet.
Detta är en början iaf:D

Är du nöjd nu sis =)


RSS 2.0