Tiden bara rusar

Jaha då va det nästan fredag igen..
Igårfyllde mitt hjärta år, gjorde tårta som blev riktigt god :), fixade mat och massa annat mys. Presenterna blev med lyckat.. Imon blir det Bio Saw i 3D, nått säger mig att de kan bli rätt läbbigt..


På söndag ska jag äntligen hem till mina kära mamma och underbara bror och syster kommer me vara där! Underbart. Allting går framåt de fixar sig. Och det känns så befriande att veta det. Känns så bra i hjärtat..


/YouSoFine

Fredag.

Jaha då var även denna skolveckan över, tiden går så otroligt fort. Å Idagär jag glad och lycklig för min kära mammas skull :). hon är guldvärd och hon förtjänar det bästa !

Har sovit nästan hela eftermiddagen, vi åt pizza till middag.. Tyvärr har vi fortfarande inte hittat nått bra kebabställe, så letandet fortsätter...

Ja imon är de lördag det borde innebära sov morgon och bara ta det lungt. Men inte imon nej, för då är det dags för högskoleprovet.. Får väl erkänna att jag inte har pluggat speciellt eller knappt nått på gamla prov. Men ska dit och göra mitt bästa och hoppas på bra resultat. Tänker ju ändå göra om de på våren igen..

Ska dricka lite coca cola kolla klart på baranskrik och jäkelskap sen blir de tidig säng gång för min del..


/YouSoFine

Tisdag

Har precis tagit ut kladdkaka från ugnen som vi ska äta imon i skolan :). Funderar på att baka bullar med., är bakväder idag.. Blev sådär lagom blöt av att cykla hem från skolan..
Gjorde inget vettigt på någon lektion alls idag, vi skulle öva till prov bara. Kunde man ju gjort hemma..

Ska jobba på måndag :) Dem ringde precis å sa det. Hoppas de blir bra...

Har egentligen inget vettigt att skriva så det får va tills en ennan gång :)



// YouSoFine

Måndag

Då va det måndag igen. Skol dagen gick väldigt fort. Fick MYCKET bra på både religions provet och diskutions frågorna ! Har även idag skrivit på papper så nu är jag anställd som timanställd, bara jobba.. Har egentligen lite småplock jag hade behövt fixa idag, men har inte så mycket ork får se vad som görs..
Håller på göra "långtidsmat" (alltså mat som tar lång tid att göra) - Gulash så det ska vara klart när Dino kommer hem från jobbet i kväll.. För sån är jag..
På något väldigt klumpigt sätt lyckades jag skära mig i fingret på hushållspappret.. Så det svider som bara den i fingret bättre blev de ju inte av att få massa diskmedel i heller...

Kom på att de bara är 2 veckor kvar till höstlov. Tiden går så fort hela tiden.. Mitt sista riktigt höstlov, för på högskola där existerar de inga lov...




När livet ger
då måste du göra motsatsen.
När ljusen har slocknat
då är de du som måste lysa.
När de endast finns kyla
är de din tur att värma.

När du inte orkar de
måste du låta någon hjälpa.
När tårar rinner
släpp in någon som kan torka dem.

När du är glad
va de för mig med.
När jag är glad
va de med mig.




// YouSoFine

bildbomb

Här kommer lite bilder hulller om buller från i fredags. Mer finns på facebook!



//
YouSoFine

Funfunfun

Haft en super kul helg. Sis kom hit i torsdags kväll vi hann med Ikea och lite sånt dära. Sen fredag va de inflyttningsfest. Bästa Zerina och Martina kom på eftermiddan så vi åt pizza och fixade oss tillsammans. Sen kom mamma annat braigt folk. HAde verkligen jätte kul upp all night long.
Vi begav oss ut mo palace där de va massa dans.
Vi kom väl hem runt 3 någon gång och då ville pizzan igen... Inga kul men efter en stund va jag lika glad igen. Vi blev 7 st som sov här hemma.. Så Dino och jag sov på golvet men de gick de med..
Vaknade tidigt på lördags morgonen eftersom de va flera som behövde få upp sin pizza...
Trötta sega men väldigt glada, åkte vi för att äta burger king till fruskot.:)
Sedan skulle folket bege sig hemmåt.. Tiden går fort när man har roligt..
Å jag kan erkänna att efter alla åkt så sov vi bort hela dagen. Skönt, och de var behövligt..


Ska lägga upp bilderna i kväll men nu ska här diskas ...



// YouSoFine

Evis.

Idag är de dagen, dagen med stort D. Dagen jag önskar att jag kunde radera ifrån alla världens almenackor.
. Bara få allt som hände ogjort.. Bara få de att försvinna..

Tre år som känns som en oändlighet utan dig, men bara är en liten del av en livsstil.. Idag känns allt bara jobbigt och alla minnen och glada stunder man hade tillsammans kan inte få smärtan att gå bort.. För de spelar ingen roll att de har gått tre år för de gör lika ont ändå. Saknaden bränner rätt in i hjärtat.
Jag burkar inte låta smärtan ta över längre, brukar inte låta tårarna få rinna fritt. Men just idag finns de ingen ork för att vara stark. Enda skillnaden från då det hände är att man vet att de kommer en morgon dag och man vet oxå att man klara av den. Men just idag är smärtan större än allt annat.
Jag tänker inte låta smärtan bita sig fast och stanna kvar. För jag vet att varje dag som går är de en dag närmare tills vi ses, och när vi gör det så tänker jag ha massor att berätta och upplevet en massa grejer. Därför tänker jag inte låta smärtan binda sig fast. Men just idag, får den finnas..


Jag vet att du på ditt sätt får reda på hur alla här känner och har det, jag vet med att du vill att vi ska må bra. Så får din skull så gör jag alltid mitt bästa för att må som bäst. Så förlåt mig för att det inte går just idag..


Det är så mycket jag vill prata med dig om, jag vet att du ser allt jag gör, men jag vill veta vad du tycker och tänker. Jag vill veta att du alltid finns nära, inte bara i hjärtat utan på riktigt..

Jag älskar dig Evis, jag kommer alltid göra det, alltid..

RSS 2.0