Long time

Har väl varit dålig på att uppdatera, men har inte tagit mig tid. Är back in karlskrona nu, jobbar mycket men det är okej. Hunnit med och sola lite med. Ska nart iväg till stranden och iaf förska få ite färg. Precis ätit frukost jordgubbar med socker :D = sommar! Nej nu ska jag g en sväng med min kära mamma sen ska jag förska få liv i både pojkvän och min syster!



/ YouSoFine!

Sun ain't the only thing that's shining

Sitter här med både fönster och balkongen öppna så härligt. Det bränner i ansikte har varit ute i solen hela daggen! Vaknade ganska tidigt idag, för att vara jag. Jag och hjärtat åkte en sväng till stranden, blev inte så långvariga där kom ett stort moln som täckte hela himlen. Vi åkte hem för att gå ut en liten runda jätte härligt.
Jag cyklade sedan in till stan för att möta Hulda, vi mötte sen upp Jenni för att gå och sätta oss i solen och bara prta skit och njuta! Kommer sakna tjejerna under sommaren. Men vi ska nog lyckas hitta några dagar vi kan ses trots att jag befinner mig i en annan stad.
Åt precis mat som Dino lagat, han lär sig mer och mer! Hah hjärtat du vet jag älskar dig!

Just nu kollar han på fotboll (IGEN)! Och jag sitter här äter vattenmelon, det är riktig sommarkänsla.
Imon beger vi oss till karlskrona, för att tillbringa sommaren där. Jag ska ju jobba en hel del..
Men det blir nog bra, bara solen skiner så skiner jag med :)!

Ha det bra i värmen :D!


/ YouSoFine


Lov

Jaha idag var väl min sista riktiga skoldag för i år. Ska bara dit en liten runda imon. Sen är det lov som gäller riktigt skönt. Detta året gick sjukt snabbt, enligt mig. Känns bara som de sprang förbi. Bara ett år kvar nu hoppas det går lika fort.

Sitter halv kollar på fotbollen.. Dino kollar jag sitter väl mest vid datan egentligen..
Nu är jag hungrig!!! Ska hämta mat


/ YouSoFine

Helg

Hade en super härlig dag i fredags på systers student mycket folk och mycket trevligt. Kul va det även ute trots hettan. Igår var jag helt slut och seg bytte inte ens om från sov kläderna, tog det bara lungt och åt massa godis!
Idag träffade vi lovely pepole från Usa, alltid lika kul när de är på besök, ska förska hinna träffa dom fler ggr innan de åker tillbaka. Nu är jag i kalmar igen skola imon som gäller...
Har inte pallat lägga in bilder än gör de under veckan!

Grattis Sis du e bäst :D <3!


/ YouSoFine

Trött som en björn på vintern

Är riktigt trött å mar tyvärr inte riktigt bra. Kan inte inte inte inte bli sjuk nu! Jobbat idag, jaft ont i huvudet hela dagen och feber. Kom precis hem från Garbiella Student kuligt! GRATTIS!
Imon är det systers tur, ska va frisk då!!!! Måste måste måste.

Ska sova nu och vakna upp pigg och glad och frisk.

Ska lägga upp massa bilder från idag och sen från imon under helgen!

/ YouSoFine

GAASH

seg dag har ont i huvudet....
Fick mitt slutbetyg i psykoligi B  idag tresiffrigt :D!
SKa om ett par timmar bege mig till karlskorna. Ska jobba imon, sen till Gabriellas stundet. Fredag är det systers student som gäller. Oh yes.
Sen bara måndag, tisdag i skolan sen är det Lov för min del! Underbart, även om det blir en hel del jobb. Hoppas på mycket sol sol sol.

Har ont i huvudet så pallar inte mera.

Om ni vill ha nått att göra lyssna på melissa horn- jag vet vem jag är när jag är hos dig.



// YouSoFine

Lördag.

Ligger i sängen och kollar tv väntar på pannkakor:D. Har bränt mig ännu mer i solen, fattar inte hur jag lyckas asså. Blev en liten sväng till stranden idag sen gick vi in till stan fixade lite grejer och åt på de ny öppnade Ben&Jerrys stället, SKITGOTT! Vet inte vad som händer i kväll känner bara för att ta det lungt.



Snart tar min älskvärda syster studenten :O Kommer bli naaajs.. Men puckot har fått för sig hon ska till rumäninen sen ? WTF.. Felicia du måste ju fatta att du inte kan flytta tilll ett annat land hallå!!!!!!!!! Då blir jag ledsen.. Tycker kristianstad är mycket bättre val...



Vad vill du säga när allting är sagt vad vill du känna när någon tagit din makt
Vem vill du spela när du lagt alla kort hur vill du leva när tiden går för fort
Hur ska du veta om ingen lärt dig hur hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur
Ska jag känna då ska det finnas tid att känna fritt
Ska jag falla då ska det finnas tid att falla fritt



Nu ska jag gå pussa på mitt hjärta för att jag älskar honom och han gör så goda pannkakor:D
/ YouSoFine

Happy

Det blev utgång i går, Vallen mkt folk det va kul. Vet inte riktigt när vi va hemmai natt men jag gick iaf upp för att gå till skolan idag, rätt duktigt av mig om jag får säga det själv. Däremot var det onödigt eftersom läraren va sjuk..

Menmen, åt pizza direkt efter skolan sen gick jag hem och sov på balkongen super skönt. Sen tog dino och jag en promenad så sköönt. Nu står han och lagar mat som vi ska äta snart. Har inget planerat inför helgen, blir nog met att vara ute i skolan om vädret håller i sig vilket det ska ska göra enligt mig!

Och en väldigt bra syster är tillbaka i sverige igen <3!



Kräfta

Provet i skolan gick faktiskt riktigt bra känndes det som iaf. Drog till beachen och solade lite efter skolan och lyckades som vanligt att bränna mig och bli röd... Nu ser jag ut som en kräfta.. Snyggt. Det blir utgång i kväll så ska snart börja göra mig iording. Synd bara att brännan svider som satan få hitta nått att ta på mig som inte förvärrar det..
Kort dag i skolan imon sen helg härligt härligt.
Ska titta på biggest loser nu, så kul att se hur de har förändrats under tiden de varit på campus riktigt häftigt faktiskt.. Tänk om jag hade den viljan och orken att träna haha..

Ha en rolig kväll för de tänker jag ha!

Solsolsol

Underbart väder, legat ute på balkongen och solat va tvungen gå in lite va så varmt. 30 grader mitt i solen. Ska snart gå in till skolan och göra ett prov, sen blir det nog bara att fortsätta sola. Kanske man ska ta och gå till stranden och ligga och sola där. Får vi se hur det bilr.
Borde typ städa lite men finns ingen energi eller lust till det när solen skiner som mest :)!

Nej nu ska jag ut och njuta igen!

Summer!

ÄNTLIIGEN skiner solen och det känns som om sommaren är på väg! Inget mera regn tack.

Idag var jag nästan ledig så stannade hemma, gick en runda med hjärtat in till stan för att köpa skor. Så härligt när man kan gå till stan utan att frysa. Fast det blåste lite.. Nu har jag pluggat lite inför provet imon, orkar inte mera just nu får titta på det lite senare.
Ska snart börja laga lite mat hade jag tänkt.
Känns så skönt att det inte är många dagar kvar i skolan nu!

SOMMAR SOMMAR SOMMAR OS YEEEES

Pics

I väntan på matchen          Match!                                     I bilen på väg till sthlm!



Sådär bättre sent än aldrig lite bilder från sthlm.

RSS 2.0