Sommarlov

Vad konstigt det känns, att säga att man har sommarlov.. Dels för att vädret har humörsvägningar å endast låter solen komma fram korta stunder. Men även för att det inte känns som att skolan är slut, visst det känns som jag tagit studenten fast de känns även som att vi snart ska tillbaka till skolan.. Det nån konstig känsla går inte riktigt att beskriva.

Hade iaf en underbar student med minnen för livet! Eftersom att regnet var framme på morgonen så blev det inte champangefruost ute som vi hade tänkt oss utan i omklädningsrummet vilket var en mycket mycket bra nödlösning! Resten av dagen bestod av att visa hur bra vi var genom att höras mest. Det var studentlunch, utdelning av betyg, avslutning i aulan med sång, musik, tal och stipendieutdelning. Sen var det väntan för att få springa ut, blanade känslor innan, nervostitet bland annat. Sedan smällde det, å vi sprang och skrek som aldirg förr vilken känsla. För att sedan bli mött av finaste familj. Även Farfar hade orkat följa med, vilket betydde väldigt mycket. Sedan var det flakåk, vilket jag gärna hade gjort om. Sen åt vi tillsamns, å på kvällen begav vi oss till Sara innan det var dags för utgång.

Ja studenten lite sammanfattat. Det är verkligen en dag att minnas! Den resluterade även i att min röst försvann i ett par dagar, men det var de värt!

I lördags var det dags att ta på sig studentklänning och mössa för att fira IGEN!
Mottagning i karlskrona, det kom en massa människor, även folk långväga i från. Det betyder så mycket att folk kommer bara för min skull! Fick även en väldig fin sång framfören. Det var mat å skratt å presenter. Går inte riktigt att beskriva men tusen tack till alla människor som gjorde min student till nått fantastiskt!
Massor med kärlek till min kära mamma som styrde ställde och lagade mat i mängder!

Jag älskar att jag har tagit studenten och jag älskar er som delade den med mig!

OP08B, vi tar inte bara skit bättre än alla andra, vi är lite bättre än alla andra!


         

//YouSoFine


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!



FYFAN VAD JAG ÄR BRA! JAG ÄR FAN BÄST!!!!

//YouSoFine

då va de dags

Imon smäller det. Helt sjukt vet inte riktigt om jag fattar det.... Varit hos vår mentor på öland idag umgåts haft trevligt. Sedan åkte vi för att klä flaket.. Jaa, jag antar att det händer på riktigt imon tar vi studenten.

Det känns väldigt konstigt..
//YouSoFine

Solen skiner precis som jag & du!

Vädret är så bra precis som nästan allt annat!

Var och gick bredvid igår på jobbet, kändes jätte bra, är övertygad om att det kommer bli en bra sommar där. Trots att jag kommer sakna alla i karlskrona å även gärna hade varit där menmen. Åker hem på tisdag för fira mina fina tjejers student!

Vi ska snart bege oss mot stranden kanske blir det till att bada första gången för i år. Fast tvekar lite på det, har ju blivit lite av en badkruka på senare år.. haha Det blåser lite idag, rätt skönt faktiskt!

Idag är det 10 dagar kvar, sen är det min tur att springa ut och sjunga om studentens lyckliga dar.
Det känns bra nu, livet känns bra.


Kärlek till mina käraste !

Gammal sommarbild


//YouSoFine

för jag är lycklig!

SLUUUUUUT, i princip kan man säga att efter tolv år i skolan är det slut! Det är bara studenten kvar fram till dess är jag  ledig. Det känns så jävla skönt, efter allt slit så är man helt klart. Underbart! Samtidigt känns de lite konstigt, att allt bara tar slut, att vi inte kommer ses varje dag längre. Inte kommer hänga ute på trappan, inte skratta eller gäspa tillsammans. Så trots att det känns underbart så får jag lite separations ångest. Kan vara därför som jag och Jenni stannade kvar på de andras lektion idag trots att vi slutat.. För helt plötsligt är det lite omvänt innan har man alltid velat hem, velat sluta så fort som möjligt, men helt plötsligt vill man inte lämna stället...
Jaa, det känns lite lustigt..

Iaf var balen i söndags, det var helt perfekt!. Kommer upp ett enskillt inlägg om det inom nån dag=)

Sthlm torsdag fredag var med riktigt kul=). Trots att vi fick sockerfall och höll på att dö av svält allihopa...
Ist för massa text kmr en bildbomb.

 


//YouSoFine

RSS 2.0