Min fina vän

Idag finns tankarna hos min fina fina vän Zerina! Du är underbar, Volim te srce!




Bli inte sur för bilden, du är alltid lika söt!

//YouSoFine

Bara en vanlig dag

Det blev en lugn söndag igår. Sköönt!. Idag är det dock tillbaka till verkligheten och skolan!. Sitter just nu i datasalen på projekarbetet och har precis skickat iväg våran bok, UNDERBART!. Som inom ett par veckor har vi den i handen. Amazing!

Tror det närmar sig lunch nu, men bara för ovanlighetens skull åt jag frukost idag. Vilket resulterar i att jag inte är spec hungrig... Vilket problem.

//YouSoFine


Ingetviktigt

Vaknade men tryck över ögonen. Hatar det! Vet inte riktigt vad det beror på.... Idag ska jag bara ta det lungt, strax ner i tvättstugan för att börja tvätta. Sen ska jag bara göra vad som faller mig in, ev kanske vi går en runda får lite frisk luft. Kanske kolla någon bra film och laga god mat.. Slö dag, för jag känner mig riktigt slöööö.

Nej, nu måste jag klä på mig och bege mig ner i tvättstugan.

// YouSoFine

Det var bättre förr

Lördag, så va hela lovet nästan borta menmen. Är iaf lite stolt över att vi är klara med våran bok till projektarbetet! Och lite besviken på att jag inte har gjort någon utav de andra skolgrejerna jag skulle ha gjort under lovet.. MenMen. ca 100 dagar kvar tills studenten, LYCKA!


Jag är trött trots att jag sovit säkret 10 timmar.. Drömt en massa underliga drömmar.. Jag saknar tiden när man var liten, när man inte behövde oroa sig så mycket. När personer man tycker om inte behövde utsättas för hemska saker. Jag saknar när vi sprang barfota och lekta eller gick bort till berget för att klättra. Eller när vi lekte i kojan på aspö. Jag saknar när livet var enkelt och när Hapy meal förpackningen såg ut som en dalmatin. Saknar att spela kula eller byta pokemon kort..
Men så växer man upp, och sprids ut i flera städer. Flera länder, världsdelar. Då är det någon som råkar ut för nått hemskt, och allt man vill är att vi alla är tillsammans igen..




//YouSoFine

.

Man blir så tom, tom på ord, tom inombords. Det är så orättvist. Det är alltid de snälla oskyldiga människrona som ska drabbas. Jag blir så ledsen en viktigt person som befinner sig långt bort.. På andra sidan jorden ska behöva gå igenom så mycket. Jag önskar inget hellre än att man kunde göra något underlätta på nått sätt.. Det känns så overkligt. Alla tankar finns hos dig, samt hoppet om att det kommer bli bra!

Fredag början på loooov!

Känner verkligen den sköna känslan av att inte behöva ställa alarm på över en vecka! Bara få sova ut!
Just nu befinner jag mig hemma hos mamma :)! Tyvärr ensam, eftersom att hon jobbar och bror är iväg på tränning. Men det är okej för jag vet att jag kommer träffa dom idag! Har saknat dem så mycket!
Har gjort chokladtårta som snart är klar, ska även göra thaimat så det är klart när dom kommer! Inte bara för att jag älskar att baka å laga mat utanför det är skönt för mamma att maten är klar när hon kommer hem för omväxlings skull.
Ska bli så mysigt att bara få bara hemma, inte ha nått bestämt bara ta det lungt!
Önskar dock att syster kunde komma hit med... Jag hoppas hon ändrar sig och kommer. (SIS OM DU LÄSER DETTA SÅ FÖRVÄNTAR JAG MIG ATT DU KOMMER).......
Till nått annat posotivt fick min studentmössa idag! Så fin, rosa mwaah me love! Det känns faktiskt att det börjar närma sig, och det är skrämmande samtidigt som det är skönt! 
Visst har man en del saker som måste göras. Men först ska jag ha lov några dagar sen ska jag ta tag och göra klart allting! Sen efter praktiken blir det till att bara njuta utav min sista termin och längta efter att få springa ut!
//YouSoFine

hur lyckas man...

Är så duktig och tvättar, har lagt in allt i torkskåpet och torktummalaren. Går sen en promenad, när vi kommer tillbaka en timme senare för ta upp all tvätt vad märker vi. Jo jag glömde sätta igång allt.. Smart man känner sig.. Skyller på att det är fredag imon å hjärnan tagit helg!


Nu ska vi se på film the tourist, åta popcorn godis¨och dricka cola! Jag vet att det bara är torsdag, meeeeen eftersom vi åker till karlskrona imon så kan vi varken ha fredags eller lördags mys å får därför ha torsdags myyys!


//YouSoFine

It's better if you don't understand

If they say life's a dream
Call this insomnia
Cause this ain't Wonderland
It damn sure ain't Narnia
And once you cross the line
You can't change your mind
Yeah I'm a monster
But I'm no Frankenstein
And quite frankly
I've been feeling insane in between my eyes
I really cant explain what I feel inside
If you knew what I was you's would run and hide
Many have tried to go into the night
Cross over the line and come back alive
But that's the price we pay when we living on the other side

//YouSoFine


onsdag

Känner mig grym efter suttit och scannat in bilder till projekarbetet. Det ser faktiskt riktigt bra ut och börjar mer och mer lika en bok. Tur är väl det med tanka på att den måste vara klar snart.. Väldigt snart. Nej ingen menning stressa upp sig.

Känner att jag har huvudvärk på ingång.. Det är sånt tryck över ögonen. INTE KUL! Varför kan man inte en enda dag känna att man är super pigg å frisk!?

Snart är det helg igen, vilket även innebär lov! Skönt, har dock en massa grejer som ska bli gjorda. Men det tänker jag inte bry mig om just nu iaf.

Mitt största (ilands) problem just nu är att jag sett klart på alla mina avsnitt av Desperate Houswives... Och inte får ner flera. BUHU. Synd om mig jag vet...

Bjuder på några bilder från fredags, då vi trots snöstorm tog oss ut Fina tjejer :D

Älskar verkligen att min näsa ser ut som en häxnäsa här...




Nej nu ska jag vila mitt huvud i hopp om att de onda försvinner!

//YouSoFine


Dagen efter,

Kanske misstolkas. Men syftar på dagen efter igår, alla hjärtans dag. Hade en super mysig dag med mitt hjärta! Men pannkakor till frukost. God middag. Hjärtat kom hem med ros å fint! Supe rmysig dag med mycket kärlek precis som det ska vara!



/ YouSoFine


SÖÖÖÖTSUUUUG

Sitter här med abstines, sockerabstines det är betydligt jobbigare än det låter! Jag har ju en viss förmåga att bruka väääääldigt mycket söt saker, som godis kakor COLA!. Blir galen när jag tänker på allt gott som finns. Det låter säkret som jag är helt besatt och jag får väl motvilligt erkänna att så är fallet. Har inget absolut inget gott hemma...... BUHU.  Å Dino jobbar å jag orkar inte gå å handla så..


Kollar på  bilden å önskar den va tagen nu!


Får väl erkänna att FÖRR ( viktigt att lägga märka till förr) såg det ut så här för oss väldigt ofta. Men jag (vi) eller mest dino kanske... gör vårt bästa för minska på sånt här. MEN det är svårt. JAG ÄLSKAR JU GODIS!

Nej hela det är inlägget är ju lite wred jag framstår som värsta freaket. men men får väl bjuda å det.
ahÅH VILL HA!!!


/YouSoFine


Redan tisdag...

Ingen skola igår, tanken var att plugga mycket mycket. Dock svek jag mig själv, sov länge sedan ängde jag kanske en halvtimme åt skolarbetet. Sedan vet jag knappt vad jag gjorde resten av dagen.. Kollade många många avsnitt av amazing race. Dock kompreserad jag mitt slappande igpr genom att åka in tidigit till skolan för att göra sjukarbetet med nina.

Å nu är det redan tisdag skol veckan når mitten imon tiden gååår så fort!
Nu är det halv 8 hos mig de är i karlskrona denna veckan!

//YouSoFine

Karma is a bitch

Oj, de lät kanske lite väl allvarligt.. Men känns som eftersom jag inte pluggade någonting igår så blir jag straffad idag med migrän. Så att jag bara inte kan plugga utan jag kan inte göra någonting. Vila hjälpa inte, panodil hjälpte inte, försökte gå ut få luft hjälpte inte heller, äta mat hjälpte inte det heller. Så fick bara lägga mig vila bara vänta på att det skulle å gå över å tack gud efter många många timmer försvann den lika fort som den kommit. Så idag har jag absolut gjort ingenting. Känns som klockan är typ 4, 5. Men icke..

Nått positivt är att snön smälter! Här har de droppat från taket hela dagen. Tyvärr så innebär det att det är vattenpölar och blask överallt men det kan jag ta bara den här snön vill försvinna! Jag vill ha vår ! Älskar våren och jag har en känsla av att den kommer smygande närsom.
Nu tänker jag iaf äta godis det är ju trots allt lördag :D

/YouSoFine

AND I WALK 500 MORE

Just nu känns allt bra. Äter godis och dricker fanta lemon vilket ger sån mallorce känsla i kroppen. KAS!
Lyssnar på musik.. Spelar xbox med hjärtat och vann nyss på fifa över han. Men misstänker lite svagt att han lät mig vinna eftersom jag är sån dålig förlorare och inte vill fortsätta spela om jag bara förlorar... Aja alla har vi våra laster..

Haft et skönt fredagseftermiddag/kväll. bara läggt allt skolarbete och plugg långt bak i huvudet för att kunna koppla av.  Vi lagade så super got mat. Remouladsås fisk å pommes. 
 Jag mår bra just nu, allting känns bra för stunden. Visst saknar jag min familj, men samtidigt vet jag att oavsett var jag är så bär jag dom alltid med mig. För de är en del utav mig. 

Johnh mayer free fallin spelar just nu så bra.

Ska fortsätta spela nu för att vinna ännu mer. UTAN att dino lååter mig vinna!

/YouSoFine
 

STRESS

Det är så mycket så det känns som huvudet kokar över just nu. Så sjukt mycket skolarbeten som måste bli klara och prov som det ska övas på. Har verkligen ingen tid över till någonting känns inte ens som man hinner sova på nätterna för man ligger bara och tänker på allt som måste bli gjort..
I dag tänker jag iaf koppla bort allting en liten stund för att gå på bio med mitt hjärta.
Nej nu är det till att bita ihop och ta tag i allt!

// YouSoFine

RSS 2.0